Закопчаха трима при сделка с наркотици“Купувачът” Георги бил от бандата

...
Закопчаха трима при сделка с наркотици“Купувачът” Георги бил от бандата
Коментари Харесай

Близък до „Наглите“ продавал дрога

Закопчаха трима при договорка с опиати
“Купувачът” Георги бил от бандата на Радо Дилъра

Полицията работела по сигнал

Пловдивски служители на реда спипаха мъж и приятелката му по време на наркосделка. Купувачът бил член на бандата на известния в града под тепетата Радо Дилъра, а продавачът преди повече от 10 години бил обвързван със софийската тайфа за отвличания “Наглите”.

Акцията не била инцидентна - преди дни полицията се сдобила с информация, че в Пловдив ще дойде пратка амфетамин за приятелите на Радо Дилъра, който е в пандиза. При обиск в дома на обвързваните с него Георги Ж. и приятелката му Вивиан, униформените разкрили амфетамини и неголямо количество кокаин. Жената споделила, че е наркоманка и това са нейни персонални дози.

В момента на задържането двамата трябвало да купят 400 грама от синтетичния опиат от близкия до “Наглите”, настояват служители на реда. Дрогата е била открита у софиянеца, той също е задържан, само че през днешния ден детайлности за него не се съобщаваха, най-вероятно тъй като сега криминалисти търсят неговите доставчици.

Бандата на Радо Дилъра, която популяризира главно синтетична дрога, беше разрушена през 2019 година и бяха арестувани осем души от нея. Петима от тях, сред които и Радо, подписаха съглашение с прокуратурата. Босът получи 4 години зад решетките, останалите се разминаха с условни санкции.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР