Законовите процедури са такива, каквито са. Аз, до колкото разбрах,

...
Законовите процедури са такива, каквито са. Аз, до колкото разбрах,
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: ПП и ГЕРБ сами не си разбират съдебната реформа

Законовите процедури са такива, каквито са. Аз, до колкото разбрах, даже министърът на правораздаването сподели, че новият основен прокурор си е определен законно. Когато ние им казахме на всички, че казусът не е личността на основния прокурор, а в цялата конструкция на прокуратурата, а правосъдна промяна не значи промяна на Иван Гешев с някой различен, те се вършиха на забавни и твърдяха, че не им разбираме правосъдната промяна. Оказа се, че те сами не си схващат правосъдната промяна.

Така депутатът от „ ИТН “ Тошко Йорданов разяснява декларацията на Политическа партия, ГЕРБ и Движение за права и свободи към Висш съдебен съвет с апел за прекъсване на избирането на нов основен прокурор.

„ Разумното и вярното нещо беше първо да се промени състава на Висш съдебен съвет. След това да се сменя основният прокурор “, означи той.

Според него Политическа партия и Демократична България желаят основният прокурор да се утвърждава от Христо Иванов и добави, че Има Такъв Народ имат горчив опит като съдружни сътрудници на Политическа партия да „ гласоподават тъпи закони “.

Репортер: Тодор Стефанов 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР