Законодателството за опростяване на ключови търговски правила за Brexit за

...
Законодателството за опростяване на ключови търговски правила за Brexit за
Коментари Харесай

Депутатите приемат законодателство, насочено към съживяване на изпълнителната власт на Северна Ирландия

Законодателството за опростяване на основни търговски правила за Brexit за Северна Ирландия и препотвърждаване на нейната позиция като част от Обединеното кралство беше утвърдено от депутатите в Уестминстър в четвъртък, проправяйки пътя за края на две години на политическа парализа в района.

Правителството изготви измененията — обрисувани в команден документ от 76 страници, наименуван „ Защита на Съюза “ — дружно с Демократическата юнионистка партия на Северна Ирландия, с цел да отговори на своите възражения против митническата граница в Ирландско море, което съгласно нея попречва търговията с континенталната част на Англия и подкопава мястото на района в Обединеното кралство.

Гласуването в Камарата на общините ще разреши на изпълнителния шеф на Stormont в Северна Ирландия да се събере още веднъж като рано в събота. Това ще постави завършек на съвсем двугодишна пауза, провокирана от горчивите синдикални разделения по отношение на комерсиалната граница в Ирландско море, основана от сдел...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР