Законодателната сесия на щата е в ход и законодателите в

...
Законодателната сесия на щата е в ход и законодателите в
Коментари Харесай

Тъй като семействата се борят да получат добро образование на децата си, Олбъни трябва да постави в дневния си ред повишаването на горната граница на чартърните училища

Законодателната сесия на щата е в ход и законодателите в Олбъни показаха, че слагат повишение на тавана на чартърните учебни заведения на назад във времето, вместо да се концентрира върху помощ при наемане на чартърни учебни заведения.

Въпреки че този въпрос е значим, учениците в Ню Йорк в този момент обезверено се нуждаят от повече чартърни учебни заведения.

Поставянето на въпроса за ограничаването на чартърното учебно заведение е занемаряване на отговорностите към фамилиите от работническата класа.

Като шеф на Icahn Charter Schools в Бронкс виждам разликата, която едно качествено обучение може да направи в живота на нашите възпитаници, които повече от 90% са черни и кафяви.

Провалът на Олбани да схване напълно чартърните учебни заведения пропилява цялостния капацитет на безчет студенти от Ню Йорк, които нямат шанса да завоюват лотарията за записване за чартъри.

Забележителното показване на Icahn Charter Schools е доказателство за триумфа, който е вероятен, когато се даде късмет на новаторски образовате...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР