Законодателната промяна, която внасяме, е с подписите на трите партии.

...
Законодателната промяна, която внасяме, е с подписите на трите партии.
Коментари Харесай

Кристиан Вигенин: Разчитаме, че ще има депутати от ИТН, които ще подкрепят програмата за кабинет

Законодателната смяна, която внасяме, е с подписите на трите партии. По-голямата част от предложенията на Има Такъв Народ също са зачетени в програмата. Ние разчитаме, че ще има народни представители, които ще си спомнят защо са определени. Това съобщи в студиото на " Тази заран “ заместник-председателят на Народното събрание Кристиан Вигенин от Българска социалистическа партия.

" Разчитаме, че ще има народни представители от " ИТН “, които ще поддържат програмата ", добави той.

" Досега партия с трети мандат не е правила такава стъпка. Ако има поддръжка за цели, има поддръжка и за държавно управление ", добави Вигенин.

79 са законопроектите, които би трябвало да бъдат признати по прецизен график. Включват избора на ръководител на КЕВР, на КПКОНПИ. Има и глава със законопроектите към Плана за възобновяване и резистентност. Програмата е със период от 6 месеца.

" Готови сме да предложим удължение на работата на Народното събрание. Някои законопроекти би трябвало да бъдат готови от ново държавно управление. Други са подготвени “, посочи Вигенин.

Той добави, че има и управническа стратегия за работата на Министерския съвет.

Избирателите на Българска социалистическа партия избират да няма избори, безапелационен бе Вигенин.

Предложението за министър-председател ще бъде Асен Василев. В петък ще стане ясно дали ще има поддръжка за кабинета. Ако няма - мандатът ще бъде върнат. При събирането на болшинство политическите сили ще се обсъдят постовете в предстоящ Министерски съвет.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР