Законодателната програма на коалицията съдържа над 40 законопроекта, които трябва

...
Законодателната програма на коалицията съдържа над 40 законопроекта, които трябва
Коментари Харесай

Петков обяви законодателната програма на коалицията, съдържа над 40 законопроекта

Законодателната стратегия на обединението съдържа над 40 законопроекта, които би трябвало да бъдат признати в идващите 6 месеца, а огромна част от тях – в идващите 4 месеца, в случай че желаеме милиардите евро за асимилиране от Европейски Съюз да влязат в стопанската система.

Това разгласи министър председателят в оставка Кирил Петков на постоянното съвещание на Министерски съвет в сряда, 6 юли.

„ Във вчерашния ден завършихме законодателната стратегия на обединението и на база на диалозите с всички съдружни сътрудници ще бъде изпратена цялата стратегия. Над 40 законопроекта би трябвало да се одобряват за 6 месеца. Ето за какво е толкоз значимо решението на всеки един народен представител, който в идващите дни би трябвало да реши желае ли да закрие българският парламент и да направи невероятно тази стратегия да се осъществя, или ще застане зад развиването на България “, сподели Петков.
Днес „ Продължаваме промяната “ би трябвало да показват управническата стратегия на държавно управление с министър председател Асен Василев, който Петков предложи за претендент за министър-председател предходната седмица. Той поздрави и министъра на нововъведенията и растежа Даниел Лорер, който е приключил подписването на меморандум с „ Интуитив сърджикал България “ за 84 млн. инвестиция в доста висока технология у нас. „ Започнахме го преди година в Министерството на стопанската система, през днешния ден той съумя да го приключи “, съобщи Петков.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР