Законодателите в Сената на Съединените щати приеха пакет от разходи

...
Законодателите в Сената на Съединените щати приеха пакет от разходи
Коментари Харесай

Сенатът на САЩ приема законопроект за разходи в размер на 460 милиарда долара, за да предотврати затварянето на правителството

Законодателите в Сената на Съединените щати одобриха пакет от разноски малко преди крайния период в среднощ, предотвратявайки отчасти прекъсване на работата на държавното управление.

Долната камара в петък гласоподава 75-22 за одобрение на разходен пакет от 460 милиарда $ от шест законопроекта, които ще финансират селско стопанство, превоз, жилища, енергетика, ветерани и други стратегии до края на фискалната година на 30 септември. Светлините щеше да се популяризира в няколко отдела и организации този уикенд, в случай че финансирането не беше признато.

Гласуването беше решаваща стъпка към завършването на федералния бюджет за 2024 година след месеци на задънена улица в надълбоко разделения Конгрес. Законопроектът е изпратен на президента Джо Байдън за сключване.

В изказване преди приемането на законопроекта висшият демократ в Сената Чък Шумър приветства законодателството като „ огромна стъпка “ към изцяло финансирано държавно управление.

„ На хората, които се тормозят, че разграниченото прави...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР