Законите относно притежанието на химикали трябва да бъдат по-строги, тъй

...
Законите относно притежанието на химикали трябва да бъдат по-строги, тъй
Коментари Харесай

Атаката в Clapham ще се случи отново, тъй като е „твърде лесно“ да се получат опасни химикали, предупреждава експерт

Законите по отношение на притежанието на химикали би трябвало да бъдат по-строги, защото е „ прекомерно елементарно “ да се правят офанзиви като тази, която остави майка и малко момиченце с „ изменящи живота пострадвания “ тази седмица, твърди престъпен специалист.

По-нататъшни тествания ще се случват още веднъж и още веднъж, в случай че наказванията не са по-строги и не е по-труден достъпът до киселини и други химикали, сподели доктор Лиъм Бролан, старши учител по криминология, пред Mirror. Неговото внезапно предизвестие идва, откакто 31-годишна майка и двете й дъщери, най-малката от които е на три, бяха нападнати с корозивно вещество в Клапхам, Южен Лондон в сряда вечерта. Майката и тригодишното дете са претърпели евентуално „ изменящи живота пострадвания “, сподели полицията.

Твърди се, че хипотетичният нападател, наказаният полов нарушител Абдул Шокоор Езеди, на 35 години, е пътувал от Нюкасъл до Лондон - повече от 280 благи - за осъществяване на подлата офанзива. Въпреки това той продължава да се укрива....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР