Законът знаете кой го писа през 2014 и 2015 г.

...
Законът знаете кой го писа през 2014 и 2015 г.
Коментари Харесай

Борисов към Божков: Какво сме му взели - завод ли сме му взели, предприятие ли? Просто хазартът стана държавен

" Законът знаете кой го писа през 2014 и 2015 година Тогава хазартът напълно беше пропуснат. Ние въведохме такси. Това, че комисията не е спазвала закона. Всички към този момент са обвинени ". С тези думи министър председателят Бойко Борисов разяснява изказванията на Васил Божков от сутринта пред bTV, че ръководещите са наложили текстовете в Закона за хазарта, които разрешили на хазарта да икономисва налози, а след това са се отметнали.

Божков, който е с 11 обвинявания и се укрива в Дубай, съобщи също, че страната му е взела бизнеса.

" Какво сме му взели - цех ли сме му взели, дружество ли? Просто
хазартът стана държавен и приходите му отиват за спорта. Какво се меся? На никого не се меся. Всичко, което върша, е след искане за поддръжка на фенклубове. От кой ли не получавам такива претенции, в това число и от " Левски ". Всичко се случва пред очите на обществото, в никакъв случай не съм го крил ", разгласи министър председателят пред онлайн изданието на " Сега ".

Относно изказванията на Божков, че общувал неведнъж с финасовия министър Владислав Горанов за хазартния си бизнес, Борисов сподели: " Пред мен Владислав Горанов в никакъв случай не е твърдял, че не познава Васил Божков. Напротив - неведнъж се е виждал с него като представител на най-големия
хазартен оператор. Аз съм му споделил - през днешния ден като мине законът в Народното събрание, да излезе и да се изясни ".

Думите на Борисов са оповестени директно преди Владислав Горанов да отговори на изказванията на Божков.

" Всяка подготовка в устата на Божков за мен е комплимент ", отсече министър-председателят.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР