Законът за цифровите услуги, правилата на платформата на Европа, ще

...
Законът за цифровите услуги, правилата на платформата на Европа, ще
Коментари Харесай

Политика на ЕС. Правилата на платформата, които ще се прилагат този месец, тъй като държавите-членки изостават с персонала за надзор

Законът за цифровите услуги, разпоредбите на платформата на Европа, ще се ползва за всички компании по-късно този месец, само че множеството страни от Европейски Съюз към момента не са назначили национални регулатори или транспонирали разпоредбите във вътрешното законодателство.

Съгласно Закона за цифровите услуги (DSA), общоевропейски правила, които влязоха в действие предишния август, онлайн платформите с повече от 45 милиона средномесечни консуматори в Европейски Съюз би трябвало да съблюдават строги правила, като условия за бистрота и отбраната на малолетните онлайн.

DSA се ползва непосредствено към най-големите 22 платформи или VLOP, в това число YouTube, Booking.com и Фейсбук, само че ще се ползват общи отговорности, в това число изпращане на данни за решения за модериране на наличие в база данни за бистрота на всички места, считано от 17 февруари, като се изключи дребните компании.

Националните регулатори, които са главната точка за контакт на платформата при подкрепяне на Европейската ком...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР