Законът за непредвидените последствия е задължителен при разбиране на мотивите

...
Законът за непредвидените последствия е задължителен при разбиране на мотивите
Коментари Харесай

Илиян Василев: Руската специална операция в Украйна имаше по-малко братче в България

Законът за непредвидените последици е наложителен при схващане на претекстовете и следствията от едни или други стъпки на съветската дипломация, включително и на дипломат Митрофанова.

Уж да победят врага в България, а пък объркаха всичко.

Всеки ден в който я оставят тук, нейното наличие ще има същия резултат, какъвто има този на съветските войски в Украйна. Там на процедура изчезна тематиката за проруските, рускоезичните, симпатизиращите и така нататък Всички се сплотиха против врага, тъй като Москва сложи под въпроса лоялността на тези хора, а експанзията и бруталността ги отврати.

С дейностите си Митрофанова и Русия на процедура маргинализират с непознати и немислими темпове въздействието на Русия у нас.

Щом най-крайните последователи към този момент са изпъждане на съветските дипломати, само че спорят за броя, значи "конят е в реката ".

Истината е, че съветската специфична интервенция в Украйна имаше по-малко братче съветска специфична интервенция в България за събаряне на държавното управление на Петков. Успяха, само че цената, която в този момент ще платят ще ги накара горко да съжаляват, че въобще са я почнали.

Илиян Василев, Фейсбук
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР