Законът за чуждестранните агенти няма да вкара някого в затвора,

...
Законът за чуждестранните агенти няма да вкара някого в затвора,
Коментари Харесай

Ангел Славчев, Възраждане: Законът за чуждите агенти няма за цел да вкара някого в затвора

Законът за задграничните сътрудници няма да вкара някого в пандиза, просто желаеме да осветлим кой от кое място и по какъв начин се финансира. Това разяснява в " Денят стартира " депутатът от " Възраждане " Ангел Славчев.

" Този законопроект подтиква да спре външни организации да се мешат в работата на България. В България работят доста външни служби и има извънредно високо въздействие на непознати организации, които се финансират извън - няма значение дали от Русия или Америка. Всеки, който получава такова финасиране, ще бъде разгласен на един уебсайт. Същото е като тематиката за педофилите - да има обществен лист на наказаните за педофилия ".

По думите на Славчев не би трябвало да се регистрираш като непознат сътрудник, в случай че получаваш пенсия от друга страна или премия от интернационално съревнование.

" Това е просто един указател, в който ще знаем кой от кое място е финансиран - в това число аз, или Костадин Костадинов, или вие - няма разлика. Това е метод да проверим и дали спекулациите по наш адрес са правилни. Това значи ние сами да си отрежем клона, на който седим ".

Славчев разяснява и казуса с вендинг машините за медикаменти - счита, че това е единствено " закърпване " на ситуацията, само че е належащо за хората.

" Тези автомати, от които ще може да си купите медикаменти, които не са с рецепта, са едно междинно положение на системата. Факт е, че няма аптеки в обитаемоте места, което е най-големият проблем. Трябва да помислим за хората ".

" Възраждане " ще се борят да ръководят в идващия парламент - с кого обаче - щяло да стане ясно след изборите.

" Нашата задача е да спечелим гласовете на хората. Предлагаме рационални решения и сме постоянни на фона на всичко останало в Народното събрание. Факт е, че ние се повишаваме. Хората би трябвало да гласоподават, тъй като апатията в обществото е повода да вървим 6 пъти на избори ", сподели Ангел Славчев.

Вижте целия диалог във видеото


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР