Законът трябва да се спазва, особено от политиците, които трябва

...
Законът трябва да се спазва, особено от политиците, които трябва
Коментари Харесай

Радев: Никога не призовавам шофьорите ми да карат бързо

Законът би трябвало да се съблюдава, изключително от политиците, които би трябвало да дават образец. Това беше първият коментар на президента Румен Радев за нещастието на пътя на входа на  Аксаково с колата на НСО, при която почина човек. 

Радев изрази съболезнования към фамилията на починалия. " Никога не приканвам водачите ми да карат бързо ", показа той.

В четвъртък автомобил на НСО, в който е пътувал съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков, катастрофира. При удара на колата с различен автомобил е умрял един човек. Инцидентът е бил причинена от кола, ненадейно изскочила от път без преимущество. Това оповестиха от пресцентъра на " Продължаваме промяната ".

Военната прокуратура е образувала досъдебно произвеждане по случая, заяви вътрешният министър Калин Стоянов. Тепърва с автотехническа експертиза ще бъде изяснена скоростта, с която се е движил автомобилът, в който е пътувал Кирил Петков. 

Националната работа за защита е профилирана военизирана държавна работа към Президента на Република България. 

От своя страна от НСО излезе с позиция по проблема. " Националната работа за защита приканва към самоограничение от разпространяване на спекулативни, непроверени и необективни тези и хипотези по адрес на участниците в тежкия пътен случай, до момента в който способените институции не приключат работата си ", написа в мнението.

По мотив изключителното съвещание на Народно събрание във вторник, Радев съобщи, че свикването на Народното събрание може да бъде употребявано, с цел да бъде използван за предизборна естрада. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР