Законът Магнитски е неморален и не дава никакви доказателства. Всичко

...
Законът Магнитски е неморален и не дава никакви доказателства. Всичко
Коментари Харесай

Политолози отписаха Левицата, БСП се превърнала в маргинална партия

Законът " Магнитски " е аморален и не дава никакви доказателства. Всичко това ще има последствия след предварителните избори. Това съобщи политологът Андрей Райчев пред БиТиВи.

Според него Съединени американски щати губи от всичко това. В нито една друга европейска страна законът " Магнитски " не се ползва, счита Райчев.

Той уточни, че е мъка, само че всичко това няма да е от голяма важност за изборите на 2 април. Левицата навлезе в нов бездънен спешен стадий - нищо хубаво, разяснява Андрей Райчев. От партия на труда Българска социалистическа партия стана партия на маргиналните, сподели още той.

Политологът Иво Инджов добави, че Съединени американски щати имат поредна линия във връзка с корупцията в България и за това се приказва за. За това се задавали непрестанно въпроси - за какво не е написан предприемачът, избягал в Дубай Васил Божков, до каква степен стигнали инспекциите против Владислав Горанов. Това е една поредна американска политика и политиците са изплашени, посочи Инджов.

Въпреки че няма доказателствена стойност, " Магнитски " играе роля като механизма за инспекция и съдействие по повод приемането на България в Шенген, изясни политологът. Има огромна възможност след разгръщането на абсурда към листата ",Магнитски " да не успеем още веднъж да влезем в Шенген до края на годината, в случай че политиците и прокуратурата не си свършат работа, предизвести Инджов.

Според него коалиция " Левицата " няма късмет на предварителните парламентарни избори на 2 април , тъй като се изхабени като политически артикул и мъчно могат да получат висока оценка на политическия пазар. Ситуацията в Българска социалистическа партия върви към разпад, посочи Инджов.

Третият политолог, който участва в студиото на БиТиВи Стойчо Стойчев се съмнява, че пакетирането на Българска социалистическа партия с ГЕРБ е допустимо след изборите. ГЕРБ в последните 2 години имали кардинален мотив против Политическа партия - те легитимират Българска социалистическа партия назад във властта.

" Левицата ": Не сме партия на Румен Радев

Отсъствието на социалистическата партия от обединяването е грешка
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР