Законът казва, че когато имате парламентарна група със съответното название

...
Законът казва, че когато имате парламентарна група със съответното название
Коментари Харесай

Юристът Петър Славов: Кампанията този път ще бъде уникална заради двете ДПС-та

Законът споделя, че когато имате парламентарна група със съответното наименование е нужно единодушието на управлението й, с цел да можете да регистрирате коалиция със същото име в ЦИК. Така юристът и някогашен народен представител Петър Славов разяснява в студиото на " Добро утро, Европа " протичащото се сред двете фракции в Движение за права и свободи - към почетния водач Ахмед Доган и към съпредседателя Делян Пеевски. 

" По-скоро не могат последователите на Доган да записват Движение за права и свободи, защото още веднъж е нужно разрешението на управлението на ПГ, защото абревиатурата съотвества на наименованието на съществувата ПГ ", счита Славов, който е водил правосъдни " борби ", свързани с партийни разногласия за името на политически обединения. 

 
Кампанията в действителност ще бъде неповторима. Тъжното е, че вместо да се приказва за политики и хрумвания за развиването на България, виждаме борби сред лобита и фракции. Напълно е допустимо с похвати от 90-те години - мутренски вид момчета, да се стигне до разпра, изхвърляне на хора, сходни дейности. Което неизбежно ще окаже въздействие върху гласоподавателите, които ще се запитат за тези хора ли би трябвало да гласуваме. 
По мнението на Петър Славов всичко, което излиза сега нескрито към Движение за права и свободи, е " цената на модела на обръчи от компании. Чрез подставени лица да управляват бизнеси, да развиват бизнеси посредством подставени лица ". 

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР