Закон, който ще позволи на учителите и други служители в

...
Закон, който ще позволи на учителите и други служители в
Коментари Харесай

Законопроект, който ще позволи на въоръжените учители в училищата в Небраска, предизвиква емоционални свидетелства

Закон, който ще разреши на учителите и други чиновници в учебните заведения да бъдат въоръжени с вярата да възпре учебните стрелби, притегли десетки хора и някои прочувствени свидетелства към Законодателната комисия по образованието на Небраска във вторник.

Законопроектът на щатския сенатор Том Бруер е измежду най-новите в ръководените от Републиканската партия щатски законодателни органи в цялата страна, които одобряват законопроекти, разширяващи правата за носене на оръжие.

Законопроектът на Небраска се състои от три елементи. Това ще даде опция на локалните учебни настоятелства да позволяват на правоприлагащите органи отвън дежурството да носят оръжия в учебната благосъстоятелност и да основават подробни карти на учебните здания и терени, които да дават на локалните правоприлагащи органи и лицата, които реагират бързо, за потребление при положение на пукотевица в учебно заведение.

Това също по този начин ще разреши на учителите или различен учебен личен състав да бъдат въоръжени, стига да преминат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР