Заключителните аргументи са насрочени за началото на януари. Съдията вече

...
Заключителните аргументи са насрочени за началото на януари. Съдията вече
Коментари Харесай

След 40 свидетели и 43 дни свидетелски показания, ето какво научихме от процеса срещу Тръмп за гражданска измама

Заключителните причини са планувани за началото на януари. Съдията към този момент постанови, че Тръмп е виновен за правене на лъжливи изказвания, само че други искове и евентуално дефинитивно наказване към момента би трябвало да бъдат решени. Тръмп отхвърля всевъзможни нарушавания. Той споделя, че финансовите документи в действителност подценяват чистата му стойност и идват с предизвестия, които би трябвало да го предпазят от отговорност.

Процесът предложи нова визия за финансите на Тръмп, връзките му с кредиторите, устрема му да бъде притежател на НФЛ и някои от размитите математики - неправилни или умишлени - за които става въпрос в тази ситуация.

>

Процесът също даде бегла визия за политическите и правни тактики на Тръмп, защото неговият правосъден и избирателен календар от ден на ден се припокриват. Първият от четирите му наказателни процеса е плануван за март.

Едно нещо е ясно: към този момент правните несгоди на Тръмп не накърняват позицията му в републиканското президентско съревнование. Той остава фавор...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР