Заклетият рокаджия и победител в трети сезон на X Factor

...
Заклетият рокаджия и победител в трети сезон на X Factor
Коментари Харесай

Заклетият рокаджия Славин ще се преобрази в поп фолк звездата Азис в Като две капки вода”

Заклетият рокаджия и победител в трети сезон на X Factor България ще се сблъска с полюсна музика и ориенталски ритми в името на новия облик от Бутона на шанса. След като получи предизвикването да се преобрази в Краля на поп-фолк музиката – Азис, младият рок реализатор стартира да упражнява освен орнаментиката, само че и се трансформира в тореадор за театралното си амплоа. Славин и преподавателят по актьорско майсторство в шоуто - Станимир Гъмов, загатват, че упражняват едно от многото лица на известния реализатор, само че оставят в загадка дали визията ще бъде провокативна или семпла. „ Азис...кой би предположил? Васил е извънредно добър в това, което прави и ще ми бъде извънредно мъчно да го наподобя. Колкото и отдалечен да го чувствам обаче, този облик ще ми донесе огромно задоволство, в случай че съумея да се оправя с него “, споделя Славин, който прибавя, че пеенето е напълно друго от способите в рок музиката.

Гери-Никол от своя страна упражнява хореографията на Шакира с балета на шоуто. Тийн звездата признава, че обича танците, само че придвижванията на латино дивата са голяма част от осъществяването й и би трябвало да бъдат усвоени в елементи.

Междувременно Златка Райкова се връща към най-хубавите рими на Ицо Хазарта за идното си видоизменение в един от най-известните БГ рапъри. След като сподели вокални качества, чаровната русокоска ще би трябвало да се оправи с дълги рими и добра дикция.
 Златка Райкова NOVA
В идващия лайф на шоуто, трансформирало се във феномен в българския ефир, артистът Иван Юруков ще се трансформира в краля на мрака – Мерилин Менсън. Софи Маринова още веднъж ще се изправи пред текстовете на британски език, с цел да влезе в облика на поп иконата Шер, Марги Хранова ще опита и най-сложните равнища на ориенталското звучене с облика на Софи Маринова, а Константин ще се трансформира в тийн идола за цяло потомство – Бритни Спиърс.

Как ще се оправят звездните участници? Кой ще оглави класацията в неповторимото шоу? – феновете ще схванат в понедленик вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Следете   и За повече видео материали следете канала на , а задачите епизоди на предаването гледайте в .
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР