Закъснелите с коледните изненади имат още 3 дни за страхотен

...
Закъснелите с коледните изненади имат още 3 дни за страхотен
Коментари Харесай

Yettel предлага новогодишно премиум усещане с красивия MOTOROLA Edge 30 Fusion 5G 128GB в комплект със слушалки

Закъснелите с коледните изненади имат още 3 дни за страховит новогодишен реванш с извънредна онлайн оферта от Yettel. До 31 декември единствено в своя електронен магазин операторът предлага красивият и функционален смарт телефон MOTOROLA Edge 30 Fusion 5G 128GB в комплект с безжични слушалки CELLY Buz1.

Заобленият Endless Edge дизайн, гладките очертания и матовото стъкло придават първокласно чувство за жанр на извънредно тънкия MOTOROLA Edge 30 Fusion 5G 128GB. Премиум преживяването допълват полираната железна рамка със пласт от 3D стъкло и превъзходният 6,55-инчов безрамков pOLED FHD+ екран с HDR10+ и удивително плавна периодичност на освежаване от до 144 Hz. Самртфонът предлага и първокласна продуктивност с Qualcomm Snapdragon 888 + 5G процесор, който дава по-висока скорост, по-добро гейминг преживяване, усъвършенствана обработка на изображения и кристално чист безжичен тон. Потребителите стриймват без буфериране и беседват във видео чатове без закъснение, визуализацията на игрите е гладка и наситена, а приложенията са постоянно подготвени за безпроблемна работа с помощта на 8 GB LPDDR5 RAM памет.

Визуално приятната издаденост на гърба приютява системата от три камери. Основната от тях е с 50MP датчик, зад обектив с бленда f/1.8 и с оптична стабилизация. С него потребителите могат да снимат с 32 пъти повече пиксели за фокусиране, да записват видео с HDR10 или в 8K резолюция за красиви и ясни видеоклипове. Най-съвременните функционалности на камерата включват и 13MP ултраширок обектив с вграден 2 MP датчик за макровизия на задния панел. За селфитата дава отговор 32MP камера.

Моделът идва и с два огромни стерео високоговорителя, поддържани от Dolby Atmos за тон с кино качество. Само след 10 минути TurboPower 68W зареждане пък MOTOROLA Edge 30 Fusion 5G 128GB разполага с сила за през целия ден непрекъсната работа.

До края на декември в онлайн магазина на Yettel MOTOROLA Edge 30 Fusion 5G 128GB се предлага на цена от 919,99 лева в брой с проект Тотал Макс 31.99 и контракт за 2 години или на погашение за 45,99 лева на месец за 24 месеца. Той идва в комплект и безжичните слушалки CELLY Buz1. Те са необикновено комфортни и лесни за приложимост, свързват се към смарт телефона с Bluetooth 5.0 и могат да работят на до 10 метра от него. Едно зареждане от 1,5 часа обезпечава три часа и половина слушане на музика или диалози.

Пълните условия на онлайн офертата за MOTOROLA Edge 30 Fusion в комплект с безжични слушалки CELLY Buz1 можете да научите от.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР