Закъсалият Валенсия постигна много важен успех в борбата си за

...
Закъсалият Валенсия постигна много важен успех в борбата си за
Коментари Харесай

Валенсия с витален успех в борбата за спасение

Закъсалият Валенсия реализира доста значим триумф в битката си за оставане в испанския футболен хайлайф. В седмицата, през която се изписа, че клубът може и да банкрутира, в случай че допусне изпадане в Ла Лига 2, възпитаниците на Рубен Бараха реализираха осмата си победа от началото на акцията.

Трите точки бяха повече от наложителни и въпреки всичко бяха реализирани против последния Елче (2:0). По този метод " прилепите " към този момент са на 18-ата позиция, а намиращият се Алмерия е с по-добри индикатори, само че също с 30 пункта. За изгубилите домакини пък вяра няма и напълно скоро изпадането им ще бъде официализирано.

Резултатът на " Мануел Мартинес Валеро " беше открит още в 19-ата минута от Самуел Лино. Мамардашвили изрита топката надълбоко в половината на Елче, а Едисон Кавани отклони с глава за сътрудника си в офанзива. Бразилецът елегантно загърби Тете Моренте и прокара кълбото в мрежата на Бадия за 1:0.

Валенсия подпечата трите точки, откакто Верду си означи автогол малко преди почивката.

През второто полувреме хората на Рубен Бараха не позволиха някакви сериозни мигове пред своя вратар и по този начин се поздравиха с безпределно значимия триумф надалеч от " Местая ".
 Реал (Мадрид) - Селта 2:0 в Ла Лига
Реал не се затрудни против Селта и продължава да се надява на знамение за купата

Селта остана на 12-о място с 36 точки
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР