Закъсалите с пари шефове на Coronation Street предизвикаха огромна паника,

...
Закъсалите с пари шефове на Coronation Street предизвикаха огромна паника,
Коментари Харесай

Звездите на Coronation Street в паника, тъй като работното им време е съкратено от шефовете на ITV, за да спестят пари

Закъсалите с пари шефове на Coronation Street провокираха голяма суматоха, като понижиха броя на звездите, които могат да се появяват във всяка сюжетна линия.

Източници разкриха, че шефовете на ITV, изправени пред свиващи се бюджети, понижават разноските, като възприемат „ най-малък “ метод и понижават груповите подиуми, като тези, снимани в „ Завръщането на Роувърс “. Но този ход провокира противоположна реакция измежду някои от звездите на сапунката – доста от които получават възнаграждение от сцената. Твърди се, че са разбрали забележима разлика в сюжетите предишния месец.

Това идва, защото се споделя също, че шефовете на шоуто са понижили броя на употребяваните екстри и са нараснали снимането „ тил към тил “ – когато актьорите стартират снимачната площадка в 7 сутринта и снимат цялостен ​​ден. Един вътрешен човек сподели: „ Шефовете взеха решение, че ще възприемем доста по-минимален метод към сюжетните линии отсега нататък и понижаваме броя на актьорите, които се появяват в тях. Тъй като на огромна част о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР