Закъсалите домакинства могат да поискат безплатно плащане от £250, за

...
Закъсалите домакинства могат да поискат безплатно плащане от £250, за
Коментари Харесай

Изпадналите в затруднение домакинства могат да поискат парични разходи за издръжка на стойност до £250 - вижте кой отговаря на условията

Закъсалите семейства могат да изискат гратис заплащане от £250, с цел да оказват помощ с издръжката на живота - само че нямат доста време да изискат.

Помощта се дава посредством Държавния фонд за подкрепяне на семействата. Тази скица дава на всеки локален съвет пари в брой, които той може да похарчи за подкрепяне на затруднени семейства в своя регион. Съветът на Бат и Североизточен Съмърсет започва своя нов Winter Energy Support Fund, който дава на семействата безвъзмездни еднократни заплащания в брой на стойност до £250, с цел да им помогне със сметките за сила.

Домакинствата с ниски приходи могат да получат заплащане от £150, до момента в който семействата, които получават помощ за прехрана за хора с увреждания (DLA), заплащания за персонална самостоятелност (PIP) или помощ за обслужване, също могат да се класират за спомагателни £ 100, което им дава £250.

За да дават отговор на изискванията, жителите би трябвало да са на възраст над 18 години с непрекъснат адрес в Бат и Североизточен Съмърсет и спест...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР