Закъсала за пари майка откри, че цели 33 години е

...
Закъсала за пари майка откри, че цели 33 години е
Коментари Харесай

Отчаяна жена забогатя за една нощ, като ...

Закъсала за пари майка откри, че цели 33 години е кътала в дома си същинско богатство. Преди години тя купила от гаражна ликвидация „ стъклен “ пръстен за 10 паунда. Оказало се, че се е сдобила с елмаз за 740 000 паунда, оповестява „ Сън “.

55-годишната Дебра Годард пазила пръстена цели 33 години, до момента в който майка ѝ не изгубила всичките си пари, излъгана от родственик. Тогава Дебра занесла пръстена на бижутер да го оцени, надявайки се, че може да му вземе най-малко 750 паунда. Дебра, която се занимава с щедрост е и е била приемна майка на повее от 20 деца, с учудване схванала, че има елмаз 26,27 карата. След като той бил продаден на търг, тя спечелила 470 000 паунда. „ Когато отидох при бижутера, той съвсем припадна и сподели: „ Знаеш ли какво е това? Това е елмаз “.

Стоях будна цяла нощ, гледайки го и чудейки се какво да върша “, споделя тя. Занесла го в аукционна къща „ Сотбис “, където удостоверили цената му. „ Оказа се, че е съвсем идеален. Това е карма за всички неприятни неща, които се случиха в живота ни и за това, че майка ми беше изцяло ограбена “, прибавя Дебра.

След като се видяла в пари, тя почнала да глези 72-годишната си майка. Завела я на отмора в Барбадос, на концерти на Том Джоунс и Селин Дион в Лас Вегас, купила ѝ скъпо кожено палто. „ Парите не са значими за мен “, споделя Дебра, която към момента живее в Западен Лондон. Тя е основала компания за остарели бижута, в която наблюдават гаражните разпродажби за нови находки. Написала е и книга за прекарванията си. „ Доброволно се занимавам с деца, избягали от у дома. Ако тази книга изкара пари, желая тя да отидат за тях и за младежките водачи “, споделя Дебра.

Източник: БЛИЦ
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР