Закани към Лудогорец полетяха от лагера на Спартак Варна към

...
Закани към Лудогорец полетяха от лагера на Спартак Варна към
Коментари Харесай

Спартак Варна се закани на Лудогорец, шампионите притеснени от терена

Закани към Лудогорец полетяха от лагера на Спартак Варна към Лудогорец преди дуела сред двата тима от 1/16-финалите за Купата на България. Мачът е през днешния ден от 16:00 часа на стадион " Спартак ".

„ Можем да сътворим изненада против Лудогорец. Показахме го през предходната година, когато елиминирахме тим от по-горна дивизия - Локо София. „ Аз съм осъден, само че това се надявам да не се отрази на тима. Имаме кадрови проблеми, само че ще дадем всичко от себе си, с цел да отстраняваме първенеца. Очакваме 3-4 хиляди души на трибуните. Това е нашият стадион, нашият дом и считам, че всички дружно можем да създадем изненадата.

Странно е, че преди няколко дни играхме с дублиращия отбор на Лудогорец и загубихме, а в този момент срещаме първия им тим. Но всеки, който е гледал мача, е видял, че не заслужавахме да паднем “, съобщи наставникът на „ соколите “ Васил Петров пред „ Мач Телеграф “.

Голям проблем за Лудогорец обаче ще бъде теренът на Коритото.

„ Представители на тима от Разград направиха ревизия и въобще не са удовлетворени от положението на терена ни. Разберете, че това пречи и на нас, тъй като ние също обичаме да играем атакуващо. Но има няколко терена в България, които са като нашия и този в Пазарджик “, приключи изявлението си младият ментор.

Иначе и треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас няма да води своя отбор през днешния ден. Причината е ясна – той е в последните дни на карантината си поради ковид. Заради това инструкции от пейката на „ орлите “ ще дава Станислав Генчев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР