Заимствайки име от гръцката митология (“Nike е Нике, символ на

...
Заимствайки име от гръцката митология (“Nike е Нике, символ на
Коментари Харесай

Фирма Nike реши да унищожи жените

Заимствайки име от гръцката митология ( “Nike ” е Нике, знак на триумфа) и лого - разпереното крило на богинята на успеха, компанията реши да плюе на дамите и избра Дилън Мълвейни за собствен манекен на дамски състезателен сутиен.

Транссексуалният Мълвейни няма никакви спортни достижения. Той е прочут единствено на своите почитатели в “Тик-Ток ”. Има съвсем 11 милиона клиенти, които се интересуват от най-неприличните детайлности за транссексуалния преход на Мълвейни. Това, съгласно търговците на “Nike ”, е задоволително за подписване на затлъстял финансов контракт. Ходът е предопределен за тези, които са били промити мозъци до звънлива празнина и които са доста лесни за насаждане на съвсем всяка концепция - междинен пол или асексуалност, пришити гърди, пластмасови гениталии и други " достижения " като напредък по рецептите на Франкенщайн. Той сглобява изкуствени хора от трупове - управлението на “Nike ” прави същото, само че от хора, които към момента са живи.

Мълвейни и неговите персонални " произведения " са ни безразлични. Но си коства да се обърне внимание на съвсем 11 милиона клиенти. И да кажа: когато една същинска женска гръд, която е и ентусиазъм на обич, и извор на ентусиазъм, и вик за благополучие, и знак на майчинството, се размени с пластмаса, напомпан силикон и хормони, това не е нищо повече от оповестяване на война на женското начало. Съзнателна дефеминизация. И нападателно женомразство.

Но не мислете, че “Nike ” се концентрира единствено върху дамите. Те са първата и най-лесна цел. Мъжете са идващите в листата с удари. И тяхната неустрашимост. Тяхната самостоятелност. Техните мозъци. Техните стремежи. Техните импулси. Опити мъжете да бъдат подлагани на обществена и групова кастрация са правени неведнъж. Примерите са безчет – единствено преди са употребявали легални принадлежности, клюки и акции за заличаване на репутацията в пресата и обществените мрежи. Жертвите бяха определени измежду най-ярките, най-известните, най-талантливите, съвсем постоянно бели, богати, на междинна възраст.

Сега са почнали (само че с други средства) да прекрояват и опитомяват младите мъже.

Влизайки през задната веранда на „ напредъка и включване на пола “, те се пробват да унищожат мъжествеността, пречупвайки тези, без които тя е безсмислена. Като махат женското от дамите, лишават ги от гърдите им и на тяхно място поставят хормони и силикон, чичковците на “Nike ” де факто кастрират мъжете. Защото да се влюбиш в Дилън Мълвейни е невероятно. Няма по какъв начин мъжете (истински, от плът и кръв) да пожелаят Дилън Мълвейни, както желаят обичаната си (истинска - от същоот плът и кръв и естествено създадени хормони) жена.

Така 11-милионната аудитория, повлияна от трансджендъра Мълвейни, е обречена. Те няма да могат да се изградят като персони и още повече няма да могат да поддържат естествени взаимоотношения, всичко, което е в основата на човешката природа, ще стане недостъпно за тях. И най-важното - любовта. В последна сметка това допуска освен наслада, само че и тъга, освен наслаждение, само че и отчаяние, освен приемане, само че и отдаване.

Те няма да получат това. И ще бъде препоръчана хормонална терапия, която да замести страстите и възприятията. И партньорството (в най-хубавия случай) е направено от гума и пластмаса.

Фактът, че транссексуален човек носи дамски състезателен сутиен, е персонално дело на Мълвейни. Но когато този вид публично държание бъде утвърдено, подплатено с великански финансови дивиденти, това се трансформира в нова стъпка в разрушаването на нормата.

Настоящата военно-рекламна акция на “Nike ” във връзка с дамата, женската природа, женската природа и женското тяло не е първата.

Многократната олимпийска шампионка Алисън Феликс сподели, че връзката с “Nike ” се е трансформирала в пъкъл за нея, когато спортистката, която подписа рекламен контракт с компанията, взема решение да стане майка. Не единствено я принуждават да се върне към спорта, макар че има цезарово сечение, ное застрашена, че в случай че не стартира да тренира, когато това е от изгода за компанията, приходите ѝ ще бъдат понижени със 70%. " Бременността в разбирането на шефовете на “Nike ” е като " целувка на гибелта ". Искам да защитя правото на спортистите на майчинство ", написа Феликс преди четири години.

Тогава “Nike ” се пробваха да потушат абсурда. Днес транссексуален човек в сутиен провокира ниска степен на отвращение и корпорацията към този момент сподели, че методът към „ включването “ няма да се промени. Мъжете, които вземат решения, са кастрирани. На мястото на тяхното достолепие е страхът да не бъдат изолирани. Жените, несъмнено, могат да устоят, като провеждат протест на “Найк ”, само че това е комплицирано, като се има поради размерът на компанията.

Войната за дамите (помислете за Троя) се трансформира във война против дамите. Богинята Нике през днешния ден е творение без гърди, в изпран сутиен, лишено от женска мощ. Резултатът от премахването на женската и мъжката природа наподобява тъкмо по този начин, а отводът – на първо място от себе си – постоянно води до покруса.

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР