Захванах се с този проект преди три месеца със своите

...
Захванах се с този проект преди три месеца със своите
Коментари Харесай

Борил Соколов, „Българско лято“: При нас маски няма, Божков е обединителят

„ Захванах се с този план преди три месеца със своите подозрения. За това време не ми е поставена нито една дума в устата, не ми е наложено и нито едно мнение, в това число и от Васил Божков “. Това сподели пред БНР, ръководител на партия.
По думите му „ Божков има сила и харизма, която сплотява хората “.
 Партията на Васил Божков беше учредена онлайн Партията на Васил Божков беше учредена онлайн
Партията на предприемача Васил Божков - " Гражданска платформа Българско лято ", е била учредена през днешния ден онлайн от над 900 членове. Това става...
„ Той има своята роля, не е дребна, с цел да стартира този план, смяната на България. Всички други са се маскирали, при нас маски няма, е обединителят, който дава насоката, в която да променим България в ползотворна посока. Насоката е в нас, българите, които сме се захванали с политическа партия „ Българско лято “. Имаме екип от експерти, който ще развие програмата “. Соколов добави:
„ Всеки може да бъде част от нашата партия... Дамата, която ще се грижи за тематиката за опазването на здравето, има интернационален опит, с опит в здравни комисии, има и опит в България, не е била в партия, в управителните ѝ органи. Скоро ще представим хората с техните визитки.Партията ни е за напредъка. Което не се случи през последните 30 години, ние ще го създадем. Всички останали партии желаят замяна, а не смяна, ние се борим за смяна “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР