Захия Дехар, която стана известна като малолетната проститутка, която е

...
Захия Дехар, която стана известна като малолетната проститутка, която е
Коментари Харесай

От дъното до върха: Тя беше проститутка и имаше афери с известни футболисти, а сега развива успешна кариера и бизнес!

Захия Дехар, която стана известна като малолетната продажница, която е спала с френските футболисти Франк Рибери и Карим Бензема, наред с доста други, през днешния ден е дизайнер, модел, актриса и инфлуенсър.

През 2014 година съдът отхвърли обвиняванията против двамата футболисти и те бяха оправдани, защото беше открито, че не са могли да знаят, че Захия е малолетна.


Тогава медиите оповестиха, че Рибери платил към 2000 евро да прекара рождения си ден с малолетната мароканска продажница, само че по-късно тя споделя пред съда, че е излъгала, че е пълнолетна. Бензема пък платил 500 евро за вечер със Захия година по-рано.

Скандалът оказа помощ на Захия в кариерата й, по-късно тя работи като модел и актриса и се опита да бъде дизайнер на долни дрехи. Тя е родена в Алжир през 1992 година, където татко й към момента живее и който се е отказал от нея, когато е схванал какво прави.



„ Нямам ухажор и всички извоювани пари са си за мен. Предоставям услуги единствено на тези, които обичам и никой не може да ме накара да върша нещо, което не желая и когато не желая. Всъщност аз съм момиче на повикване, а не продажница “, сподели тя един път. Захия има над 200 000 почитатели в Instagram, които тя радва с провокативни фотоси всеки ден.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР