Захари Карабашлиев е подал снощи оставката си от поста на

...
Захари Карабашлиев е подал снощи оставката си от поста на
Коментари Харесай

Минеков се пита каква точно коалиция се е настанила в Народния театър

Захари Карабашлиев е подал нощес оставката си от поста на основен главен драматург на Народния спектакъл, излиза наяве от информация на уеб страницата " Площад Славейков ".

Причината за неговата оставка е абсурдът с надрасканата врата на някогашния пиар на Ахмед Доган - Велислава Кръстева, която сега извършва тази служба, само че към този момент към Народния спектакъл " Иван Вазов ". Само преди три дни, при започване на разгарянето на абсурда, служебният министър Велислав Минеков съобщи, че в управлението на театъра са показани всички политически фигури , а за Карабашлиев уточни обвързаност с Демократична България.
 Минеков пита дали партийното многообразие в Народния спектакъл с изключение на комфортно е и потребно
Минеков пита дали партийното многообразие в Народния спектакъл с изключение на комфортно е и потребно

Министърът на културата е засегнат от надписите " Движение за права и свободи " и " изчезвай "

Първият митинг бе на режисьора Александър Морфов , който след поръчката на шефа Васил Василев, че това е вътрешен проблем, самичък съобщи, че той е причинителя на хулиганството.

" Ще желая от шефа на Народния спектакъл да смени политическите фигури в екипа с експерти ", съобщи през днешния ден на конференцията си по настоящи въпроси служебният министър на културата Велислав Минеков. По думите му театърът се е трансформирал в " кръжок по политически ползи " и " форма на отбрана на самия шеф ". На уточняващ въпрос кои имена тъкмо засяга, които са за промяна, Минеков отговори " всички! ". Освен това Минеков даде поръчка за инспекция на цялата активност на театъра . " Не може на едната теглилка да сложиш злато, а на другата плява " - с тази метафора Минеков характеризира конфликта в театъра. Министърът съобщи, че държи на наличието на режисьора Морфов спектакъл, а той му споделил, че е мощно обезверен дали да остане.

Минеков укори и всички работещи в Народния спектакъл, заявявайки, че не постоянно мълчанието е злато.

Велислава Кръстева по-рано тази година оглави отдел " Връзки с обществеността " в Народния спектакъл. Площад Славейков напомня, че шефът Васил Василев е бил сътрудник на Кръстева от държавното управление " Орешарски " , в което двамата бяха зам.министри на културата. Знае се, че той е подал тъжба в полицията за рушене на монумент на културата от незнаен причинител. В отворено писмо до медиите Морфов признава, че точно той е причинителят.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР