Захари Бахаров и Юлиан Вергов отново са най-добри приятели, пише

...
Захари Бахаров и Юлиан Вергов отново са най-добри приятели, пише
Коментари Харесай

Захари Бахаров и Вергов заровиха томахавките: Година и половина след като скъсаха всякакви отношения

Захари Бахаров и Юлиан Вергов още веднъж са най-хубави другари, написа „ Уикенд ”. Година и половина откакто скъсаха всевъзможни връзки между тях и общуваха само по работа, двамата секссимволи заровиха томахавките. Говори се, че ги е сдобрил общият им приятел Владо Пенев.
Че другарството сред някогашните „ мечки ” е обновено, стана ясно от обща почивка в Андалусия, която си проведоха няколко от най-популярните звездни двойки в родината. Сред тях бяха Захари Бахаров и Вергов дружно с формалните си половинки Диана Алексиева и Ирина Ялъмова. С последната Юлиан преди време бе разграничен, само че по-късно двамата още веднъж се събраха за наслада на щерка си Алена.

Вергов и Бахаров не разкриха доста детайлности към това странствуване. Затова пък приятелите им Марта Вачкова и Владо Пенев, които пътуваха с тях, заляха обществените мрежи със фотоси, от които се вижда, че компанията се е забавлявала прелестно. Освен към този момент упоменатите актьори, в нея са били още Теодора Духовникова със брачна половинка си Стефан и Евтим Милошев дружно със своята половинка Христина Апостолова. Почти на всички фрагменти, правени край маса, се вижда, че Вергов и Бахаров са седнали близо един от различен, което издава, че сред двамата към този момент не е останала и диря от предходната омраза.

Че актьорите са се изпокарали, стана ясно при започване на предходната година. Тогава Захари Бахаров напусна общата компания, която въртеше с Вергов и Владо Карамазов – „ Трите мечки ”. Както „ Уикенд ” тогава писа, Захари обърнал тил на сътрудниците си поради задължения в чужбина, които му пречели да работи наедно с тях. Той напусна и компанията, и всички общи представления, с които в продължение на няколко години „ мечките ” обикаляха България и се радваха на богат берекет от продажбата на билети. Наложи се актьорите да спра да играят въпросните спектакли и то в миг, в който към тях имаше голям интерес.

По този метод кранчето на финансовите приходи за Карамазов и Вергов било врътнато, до момента в който Бахаров траял за прави луди пари от задграничната си работа. По този метод късането на деловите връзки станаро причина и за грубо счепкване сред актьорите.
Това лято обаче персонално Владо Пенев се заел да сдобрява Вергов и Бахаров. Засега не е обществено известно тъкмо по какъв начин е съумял да го направи. Но се приказва, че е употребявал обстоятелството, че и двамата обичат да летуват на един и същи къмпинг. Не било мъчно да се откри мотив да ги събере, откакто са на едно място и нямат какво да вършат по през целия ден.

И по този начин от среща на среща връзките сред звездите били изгладени. За страдание, тъкмо когато Вергов и Бахаров се сдобрили, от групата се отдели третата „ мечка ” – Владо Карамазов. Той от месеци стои надалеч от всевъзможни представители на артистичния свят и избира да поддържа връзка с простолюдието, обикаляйки села и панаири в цялата страна.
Инфо: Хотарена

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР