Загубите на Русия за три месеца война в Украйна са

...
Загубите на Русия за три месеца война в Украйна са
Коментари Харесай

Руските загуби в Украйна са сравними със загубите на СССР за 9 години война в Афганистан


Загубите на Русия за три месеца война в Украйна са сравними със загубите на Съветския съюз през траялата 9 години война в Афганистан. Преценката е на английското разузнаване. Защо Русия търпи толкоз тежки загуби?

През първите три месеца от нападателната война против съветските жертви са вероятно колкото. Това заяви през днешния ден английското разузнаване.
Редакцията предлага
Лоша тактичност,, липса на еластичност в командването, довела освен до редица неточности, само че и до тяхното повторение - комбинацията от всичко това е съдействала за огромните загуби на в почналата преди три месеца война против Украйна,. Оттам прецизират, че броят на продължава да пораства в хода на офанзивата в Донбас.

" През предишното съветската общност е показвала висока сензитивност във връзка с жертвите във войни, които са били стартирани по личен избор.

Колкото повече са жертвите в Украйна, толкоз по-очевидни ще стават те, а това може да докара до повишаване на публичното неодобрение във връзка с войната ", гласи оценката на английските служби.

*****

Вижте и това видео:
" Те изнасилиха и убиха щерка ни. Мразим съветския свят. "
Източник: dw.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР