„Загубихме зала „Армеец“. Загубихме малката зала “Армеец", за която толкова

...
„Загубихме зала „Армеец“. Загубихме малката зала “Армеец", за която толкова
Коментари Харесай

Сашо Попов: Загубихме зала Армеец, а Васил Симов остава без лиценз

„ Загубихме зала „ Армеец “. Загубихме дребната зала “Армеец ", за която толкоз години се борихме със „ София Тех Парк “, заяви старши треньорът на волейболния ЦСКА Александър Попов.

„ Това се случи по метод, по който не ни се искаше, само че събитията са такива, че към този момент няколко месеца не можем да организираме заниманията си там. Имаме обачее очаквания за бъдещето си “, добави Попов.

„ Една от аргументите непринудено да се съгласим да освободим зала „ Армеец “ бе, че в хода на диалозите излезе една догадка, че на това място, можем да създадем чисто нова зала на ЦСКА “, обясни президентът на „ алените “ Мариан Колев.

„ Проведохме няколко срещи с „ Тех Парк “ и с министерството на стопанската система и си мислехме, че съвсем всичко е контрактувано. Трябваше да се организира конкурс, само че внезапно за не знам кой път се смени управлението на „ Тех Парк “. Отидохме на среща с тях и се оказа, че към този момент не може да се направи зала. Предложиха ни различно място (пак в региона на „ Тех Парк “), само че това ни загуби едни 6 месеца. Сега започваме отначало договаряния, с друг план, само че в случай че до 1-2 месеца не завършваме договорката, ще потърсим нови имоти. Сигурно е обаче, че ще имаме нова и съвременна зала, с което ще забравим проблемите преди всеки мач – по какъв начин ще играем, къде ще играем, по какъв начин ще съберем почитателите и така нататък Силно се надявам в границите на две календарни години да имаме мотив за шампанско “, приключи Колев.

Алексдандър Попов разяснява и идното дерби с Левски от НВЛ, както и за сложния противник в лицето на Белгород (Русия), който се падна на „ алените “ за Купата на ЦЕВ.

„ Въпреки че направихме доста вложения, зала „ Васил Симов “ остава без лиценз. След среща със Столична дирекция на вътрешните работи бе взето решение, че аудитория ще има, само че единствено на ЦСКА “, съобщи Попов.

Двубоят сред двата тима ще бъде този петък от 18:30 часа в зала „ Васил Симов “.

Билети за конфликта сред „ сини “ и „ червени “ няма да се продават в деня на мача, а единствено в сряда и четвъртък.

Ценните пропуски ще бъдат общо 350 и от управлението на ЦСКА молят към бързото им закупуване от страна на последователите на „ армейците “, защото след изчерпването на количеството, билети няма да се продават.

„ Падна ни се един от петте най-хубави тимове в света и за нас ще бъде голямо предизвикателство да се надигнем пред такова великолепие. Ние сме стъпили на краката си и знаем против какви имена ще се надигнем. Въпреки това, ще се опитаме да дадем най-хубавото от себе си и да бъдем оптимално равностойни. Ние се разграничаваме с разсъдък, тъй като един техен играч, е колкото бюджета на нашия клуб. За нас ще бъде голяма чест, изключително след всичко, което претърпяхме през последните 5-6 години. Аз съм сигурен, че нашите състезатели ще бъдат превъзбудени, само че се надявам, че ще дадат всичко от себе си и в последна сметка ще забележим къде сме “, заключи старши треньорът на „ алените “. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР