Загубихме 9 месеца. ГЕРБ най-накрая хвърлиха кърпата. Стана ясно, че

...
Загубихме 9 месеца. ГЕРБ най-накрая хвърлиха кърпата. Стана ясно, че
Коментари Харесай

Георги Свиленски: ГЕРБ и ПП-ДБ загубиха 9 месеца на България

Загубихме 9 месеца. ГЕРБ най-сетне хвърлиха кърпата. Стана ясно, че разногласието с ПП-ДБ беше за постове. Нямаше политики. Това държавно управление трябваше да си отиде. Това съобщи пред Българска национална телевизия депутатът от Българска социалистическа партия Георги Свиленски.

Социалистът недоумява за какво ГЕРБ си оставя малка врата за работа с ПП-ДБ след изборите, в случай, че в този момент не могат да се схванат. Той уточни, че на идният избор чака българските жители да дадат оценката си за това ръководство.

За него е значимо всяка партия да каже защо ще се бори в идващия парламент, с цел да могат гласоподавателите да решат кого да изберат. По думите му Българска социалистическа партия са отворени за диалози със всеки, който работи за ползите на България.

Свиленски акцентира, че предвид на поръчки досега разновидностите за сформиране на държавно управление наподобяват изчерпани . Социалистът означи, че Българска социалистическа партия ще върне третия мандат, в случай че го получи. Този парламент е привършен, добави той.

Припоняме, че ГЕРБ-СДС сложиха завършек на договарянията за държавно управление с първия мандат и оповестиха, че няма да вземат участие в такива с втория. прикани своите некоалиционни сътрудници да си дадт още един късмет и да продължат взаимната си работа.
 ГЕРБ: Всичко свърши - отиваме на избори
ГЕРБ: Всичко свърши - отиваме на избори

Габриел се отдръпва като кандидат-премиер, ГЕРБ няма да договаря за кабинет с 2-ри мандат
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР