загуби от Улвърхемптън с 0:2 в мач от 25-тия кръг

...
загуби от Улвърхемптън с 0:2 в мач от 25-тия кръг
Коментари Харесай

"Вълците" изядоха Тотнъм и гледат към евротурнирите

загуби от Улвърхемптън с 0:2 в мач от 25-тия кръг на британската . Двата тима имаха съвсем равни благоприятни условия за отбелязване на гол, само че " шпорите " разочароваха в нахлуване.
Още в 6-ата минута " вълците " натиснаха и Уго Лорис трябваше да вади рисков удар на Рубен Невеш. Топката излезе в ъглов удар, а след центрирането Раул Хименес засече топката и изведе гостите в резултата.
Срещата продължи динамично, като Хюн Мин Сон и Даниел Подензе изпуснаха положителни благоприятни условия. В 18-ата минута Леандър Дендонкер удвои резултата откакто засече изчистена топка от отбраната.

В 22-ата минута Лорис направи ужасно избавяне на удар на Хименес. Отново мексиканецът и Подензе насочиха рискови изстрели и френският пазач трябваше да се намесва.
В 53-ата минута Хименес още веднъж стреля рисково и Лорис направи следващото си избавяне. В 77-ата Деян Кулушевски получи топката на добра позиция, само че ударът му излезе в навън.
С успеха Улвърхемптън измести Тотнъм от 7-то място и има 37 точки, до момента в който " шпорите " са с 36. В идващия кръг " вълците " домакинстват на Лестър, а за Тотнъм следва тежко посещение на Манчестър Сити.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР