Загубата в Ел Класико този уикенд може и да доведе

...
Загубата в Ел Класико този уикенд може и да доведе
Коментари Харесай

Постът на Куман отново се разклати

Загубата в Ел Класико този уикенд може и да докара смяна в мнението на управлението на Барселона дали Роналд Куман ще остане отпред на клуба. Каталунците претърпяха проваляне с 2:1 и се свлякоха до третото място в класирането с 65 точки, а пред тях са точно Реал Мадрид с 66 и Атлетико Мадрид с 67.

Куман бе назначен отпред на отбора през предишното лято от към този момент някогашния президент Хосе Мария Бартомеу, само че след неувереният старт Барселона стабилизира доста представянето си след нова година. Въпреки това слуховете за негова промяна бяха извънредно настоятелни преди клубните избори, които още веднъж върнаха отпред на клуба Жоан Лапорта.

След тях обаче испанските медии осведомиха, че Куман е получил уверения, че ще остане отпред на каталунците и даже са извършени срещи, на които са обсъждани бъдещите проекти за развиване на състава.

Сега загубата от Реал Мадрид може да промени още веднъж тези проекти, защото отдалечаването от купата е довело до нова порция подозрения у Лапорта и управителните фактори към него, че Куман е точният човек, който да води Барселона през идната акция.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР