Загубата с 0:2 от ЦСКА бе приета със спокойствие от

...
Загубата с 0:2 от ЦСКА бе приета със спокойствие от
Коментари Харесай

Дончич: Успех е да създадеш 3-4 положения на Армията

Загубата с 0:2 от ЦСКА бе призната със успокоение от наставника на Локомотив София Данило Дончич. Опитният сръбски експерт изясни, че е триумф тимът му да сътвори 3-4 чисти положения на стадион " Българска войска ", макар че гостите не съумяха да се възползват от тях.

" И предишния мач, и през днешния ден, се опитахме да вземем нещо - призна някогашният състезател на отбора. - Мисля, че играхме добре. Нелепо отново допуснахме първия гол от рикошет стана неточност на нашата отбрана. Нормално е, че на почивката момчетата бяха малко разочаровани, тъй като играха добре. Мисля, че затворихме ЦСКА, нямаха доста положения. Разбрахме се през второто да играем футбол, по-отворено и да се опитаме да вкараме гол. Такива тимове от време на време се отпускат. На " Армията " да направиш три чести положения е напряко триумф ".

" Ще се опитаме да играем по-нападателно, особено неделя против Черно море, играем у дома. Трябват ни точки. Всяка седмица играем по-добре. Знаете и сами, че когато няма добър резултат, няма и атмосфера. Има напън. Не забравайте, че играхме с Лудогорец и ЦСКА, а ние бяхме в една обстановка, която не поисквам на никой. Мисля, че се представихме добре. Срещу Черно море ще излезнем за победа ", добави той.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР