Загубата от Сейнт Патрикс беше много тежка за нас, но

...
Загубата от Сейнт Патрикс беше много тежка за нас, но
Коментари Харесай

Илич: Загубата от Сейнт Патрикс беше много тежка, можем да се поправим в четвъртък

" Загубата от Сейнт Патрикс беше доста тежка за нас, само че хубавото е, че можем да се изправим още в четвъртък. Надявам се, че ще ги отстраняваме. Тази една седмица с тима беше доста значима за нас - да възстановим някои футболисти и да се подготвим още по-добре за реванша ", съобщи треньорът на ЦСКА Саша Илич два дни преди реванша с ирландския Сейнт Патрикс от третия квалификационен кръг на Лига на конференциите.
Саша Илич
" Червените " позволиха изненадваща загуба с 0:1 на стадион " Българска войска " в първия мач и ще би трябвало да търсят поврат на реванша в Ирландия в четвъртък. " Най-важният урок след първия мач е, че в случай че не влезем в дуела по метода, по който желаеме, след това поносим избрани последици. Мога сигурно да настоявам, че имаме доста по-голяма класа от това, което показахме предишния четвъртък, и че имаме капацитет да отстраним Сейнт Патрикс. Трябва обаче да играем по доста по-различен метод от това, което демонстрирахме предходната седмица. Сейнт Патрикс се пази фантастично, само че и те имат избрани дефекти. Трябва да ги накараме да сгрешат, с цел да можем да вкараме гол, както те съумяха да създадат в София ", сподели Илич в изявление за клубната телевизия на " армейците ".

" Надявам се, че Линдсет и Бамба ще ми оказват помощ със своите качества да реализираме положителни резултати. Давам късмет на младите футболисти, за мен не е значимо дали някой е млад или остарял, а дали може да донесе качество в играта ни ", добави той. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР