Загубата от Левски на старта на сезона беше голямо разочарование

...
Загубата от Левски на старта на сезона беше голямо разочарование
Коментари Харесай

Ботев с шанс да се поправи в Коматево

Загубата от Левски на старта на сезона беше огромно отчаяние за почитателите на Ботев (Пловдив), само че по-късно любимците им победиха Септември (София) като посетител, а през днешния ден ще се опитат да вземат втори следващ триумф в семейството на Етър. “Виолетовите” също имат 3 точки след първите два кръга. Хората на Красимир Балъков отстъпиха на първенеца Лудогорец в Разград, само че след това надделяха Верея (Стара Загора).

Очаква се наставникът на “канарчетата” Николай Киров да пусне като единствен опорен халф възобновения Серкан Юсеин. Стивън Петков ще води офанзивата, а Тодор Неделев и Дуде Ндонгала ще атакуват по двата фланга. В средата на терена ще си партнират Лъчезар Балтанов и Васил Шопов.
В състава на Етър няма да има изненади. В предни позиции ще играе Жилсон Варела, а четиримата зад него ще са Велко Батрович, Румен Руменов, Иван Вълчанов и Иван Стоянов. С по-дефанзивни фуннкции ще се нагърби Георги Сърмов.

От 26 турнирни гостувания на Ботев отборът от Велико Търново има една единствена победа. Любопитното е, че тя бе извоювана тъкмо в третия кръг на сезон 1990/91, когато етърци финишираха със златните медали.

ППЛ - 3-и кръг:

БОТЕВ (ПД) - ЕТЪР

Вероятни сформира:

БОТЕВ (4-1-4-1): Кайзер; Филипов, Р. Терзиев, Ничев, Й. Минев; Юсеин; Неделев, Балтанов, В. Шопов, Ндонгала; С. Петков
Старши треньор: Н. Киров
ЕТЪР (4-1-4-1): Х. Иванов, К. Стоянов, Василев, Скерлев, Д. Атанасов; Сърмов; И. Стоянов, Вълчанов, Руменов, Батрович; Варела
Старши треньор: К. Балъков

СЪДИЯ: Петър Костадинов
СТАДИОН: Коматево
НАЧАЛО: 18:30 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ ТУК

Първа лига 3 кръг, петък 3 август  Ботев (Пловдив) 18:30  Етър
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР