Загубата от Дерек Чисора след тежкия 12-рундов боксов спектакъл в

...
Загубата от Дерек Чисора след тежкия 12-рундов боксов спектакъл в
Коментари Харесай

“Тарикат мъж не писка”: Първи коментар на Кубрат Пулев след загубата му от Дерек Чисора

Загубата от Дерек Чисора след тежкия 12-рундов боксов театър в Лондон не разочарова Кубрат Пулев.

“Добре беше, само че сами виждате, че когато не е безапелационна успеха, никой не може да каже какво ще стане. Все отново сме в Лондон. Едни глави от самото начало се биеше, никой не ги виждаше. Каква връзка със съдията? Знаете, че има една приказка в България “Тарикат мъж не писка”, безапелационен е Кобрата по БТВ.

Той не пропусна да благодари на феновете на бокса, които го подкрепяха както у нас, по този начин и в Лондон. По време на мача залата беше огласяна от възгласи “Българи-юнаци”, а наличието на родни почитатели беше осезаемо, макар домакинския статус на Чисора.

“Благодаря на всички хора, които пристигнаха да ме поддържат. Играхме добър мач. Но по този начин е в спорта – от време на време побеждаваш, от време на време губиш. Според мен, аз му вкарах повече чисти удари, но… Тук и публиката, и всичко… Защо да съм отчаян? Това е спортът въпреки всичко! Поздрави на цяла България и благодаря на всички за подкрепата”, сподели Пулев.

До момента Пулев беше губил единствено два мача в професионалната си кариера, и двата за международните трофеи в тежка категория – против Владимир Кличко (2014) и Антъни Джошуа (2020).
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР