Загубата от България с 0:1 може да се окаже фатална

...
Загубата от България с 0:1 може да се окаже фатална
Коментари Харесай

Саудитска Арабия маха треньора след загубата от България

Загубата от България с 0:1 може да се окаже съдбовна за селекционера на Саудитска Арабия Едуардо Бауса. Шейховете не са по никакъв начин удовлетворени от представянето на отбора против “лъвовете” и към този момент подвигнаха мерника на аржентинския ментор, който съвсем несъмнено ще бъде уволнен. Това стана ясно от пост на един от висшите спортни ръководители в кралството. “Отборът няма еднаквост, а резултатите са незадоволителни. Следя Бауса под микроскоп”, написа Турки Ал-Шейх в Туитър.

Бауса, който пое Саудитска Арабия преди тъкмо 61 дни бе като ударен от влажен парцал. “Не са ме уведомили публично какво считат да правят”, разгласи той.

“Странно е това, което става. Бауса победи Латвия с запасите, а по-късно бе ясно, че няма по какъв начин да бие Португалия на тяхна земя. След това трябваше да направи нов състав за мача с България, тъй като няколко играчи напуснаха, с цел да вземат участие в Шампионската лига на Азия. Загубиха с 0:1 от българите, само че като цяло се показаха добре в този мач”, разясниха пред медиите в Аржентина сътрудниците на треньора.

Това може да стане трети следващ тим, който бие шута на Бауса през 2017 година. Първо той бе изпъден от Аржентина, а по-късно и от ОАЕ, откакто се провали в квалификациите за Мондиал 2018. Въпреки това от Саудитска Арабия го привикаха за заместител на Берт ван Марвайк през септември.

“Меридиан мач”
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР