Загубата на от Бодьо/Глимт на норвежка земя в не се

...
Загубата на от Бодьо/Глимт на норвежка земя в не се
Коментари Харесай

В Бодьо предвидили загубата на ЦСКА и посочиха двата фактора за това

Загубата на от Бодьо/Глимт на норвежка земя в не се оказа непредвидена за домакините. Оказа се, че футболни специалисти там от дълго време са били наясно, че " алените " ще имат проблеми против Бодьо/Глимт и това е обосновано от два фактора.
Първият от тях, предстоящо, е студеното време в Норвегия, към което българският отбор не е свикнал. Вчера времето, което посрещна ЦСКА, варираше сред 7 и 13 градуса под нулата. При тези условия норвежкият отбор тренира цяла година и студът въобще не би ги тормозил.
" София евентуално не е привикнала с тежката норвежка зима, както Бодьо/Глимт ", сподели футболният специалист Карл-Ерик Торп пред " NRK ". " Условията за тима от Бодьо са прелестни. Мисля, че подхождат на Глимт доста повече, в сравнение с ЦСКА ", споделя различен футболен специалист - Фреди Торесен.
Според " NRK " студът не за първи път в този шампионат дава преимущество на норвежците. За образец е дадена разгромната победа над Рома с 6:1, още веднъж в Бодьо. Експертите са безапелационни, че студът може да даде преимущество на домакините и напомнят, че в първия мач, изигран в София, двата отбора приключиха наедно. Другата причина за загубата на ЦСКА може да е изкуственият терен на противника -
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР