Загубата на майка й Ани, е най-тежкият момент в живота

...
Загубата на майка й Ани, е най-тежкият момент в живота
Коментари Харесай

Никол от „Игрите“ отключила редица тежки заболявания след смъртта на майка си

Загубата на майка й Ани, е най-тежкият миг в живота на Никол, както и на татко й – легендата в българската спортна гимнастика Красимир Дунев. Рак лишава живота й, а след нейната кончина, Никол поставя завършек на спортната си кариера и потъва в прочувствена бездна. Наложило се даже да приема антидепресанти, изписани й от експерт.

 

Разбира се това незабавно се отразило на външния й тип и на часа качила 10 кг върху тежестта си, освен това единствено в границите на две седмици. Така и не съумяла да се пребори с тях. Към днешна дата тя е развила и тиреоидит на Хашимото, който не може да бъде оздравял. Това е автоимунно заболяване, водещо до смяна в цялостния хормонален статус на организма.

 

Най-често се демонстрира при мощен стрес, който при Никол най-вероятно е провокиран от гибелта на майка й. Освен това момичето е развило и поликистоза, евентуално под въздействието на хормоналните промени. Точно тези здравословни проблеми на гимнастичката, която към днешна дата се изявява като треньор, я карат да наподобява по-пухкава от останалите спортисти, участващи в „ Игри на волята “.

 

 

Много от феновете имаха негативно отношение към нея и даже я упрекнаха в нарушение на разпоредбите на предаването. Никол бе изпратена в „ Чистилището “, където липсват храна, огън и обикновени условия за живот. Именно това направи мощно усещане на феновете, тъй като тя не изглеждаше като човек гладувал цялостен месец.

 

Тома ги накара да се усъмнят, че Дунева си похапва скрито. Много от феновете даже акцентират, че от продукцията й осигурявали храна откакто камерите спрат да снимат и считат, че е невероятно някой да издържи толкова време на апетит и молебствия. Според думите на Никол по време на престоя й в „ Чистилището “ се е сбогувала с цели 8 кг. Повечето от феновете обаче не имат вяра в това, защото не виждат разлика във типа й от влизането в „ Игрите “ и на излизане.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР