Загубата на доверие между руския Генерален щаб (на въоръжените сили)

...
Загубата на доверие между руския Генерален щаб (на въоръжените сили)
Коментари Харесай

Генералите на Путин вече не му вярват

Загубата на доверие сред съветския Генерален щаб (на въоръжените сили) и съветския президент Владимир Путин може да провокира гърмеж. Това сподели в ефира на телевизионния канал „ Еспресо “ някогашният пълководец на американската войска на европейския континент генерал-лейтенант Бен Ходжис.

Според него съветският президент Владимир Путин е назначил нов командващ на съветските войски в Украйна, тъй като му е доста предан.

" Суровикин е новият пълководец на съветските окупационни сили и има известност на жесток и подкупен. Едва ли някой се изненадва, че Кремъл избра подкупен нарушител и палач за позицията на новия командващ. Това беше предвидимо. Особено, откакто той също е доста предан и това в този момент е най-важното качество за назначение, тъй като Путин се тормози, че неговите генерали не го поддържат по метода, по който го подкрепяха в предишното “, изясни Ходжис.

Проблемите на съветската войска са толкоз дълбоки и систематични, че новият водач няма да може да ги оправи за няколко седмици или даже месеци. „ Корупция, липса на съгласуваност сред Военновъздушни сили, Сухопътните войски и Военноморски сили, провалена логистична система. Всичко това е подобен смут, че който и да стане пълководец, няма да може да го преодолее “, сподели той. Руските терористи търпят големи загуби в пълномащабната война в Украйна, която започнаха непредизвикано на 24 февруари.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР