Загубата на девствеността е тема, за която малко хора искат

...
Загубата на девствеността е тема, за която малко хора искат
Коментари Харесай

20 звезди и годините, на които губят ДЕВСТВЕНОСТТА си

Загубата на девствеността е тематика, за която малко хора желаят да приказват - и това е изцяло разбираемо, въпреки всичко “първият път ” е нещо прекомерно персонално, интимно и даже малко неловко, което по никакъв начин не сме подготвени да споделим с всеки!

Мнозина губят невинността си със своята първа огромна обич, други се разделят с целомъдрието си в резултат на инцидентно запознанство по време на празненство, до момента в който за трети “първият път ” се трансформира в величествен екшън, заслужен за холивудска сантиментална комедия.

Но за разлика от нас доста звезди с ненаситност споделят сходни пикантни истории, с цел да привлекат вниманието на медиите и феновете си, а от време на време и просто тъй като желаят да са по-близо до почитателите си или да споделят своя опит и верую. Някои звезди, разкриват всичките си карти, както на своите родители, по този начин и на своите почитателите, доказвайки че въпреки и съвършени на аления килим и на огромния екран, когато става дума за секс и техния първи път, богатите и известните не са по-различни от всички нас.

Ето за какво в галерията ни през днешния ден събрахме историите на няколко звезди, които без съмнение описват за оня специфичен ден. Дали, обаче ще се изненадата, в случай че ви кажем, че някои от звездите в галерията ни през днешния ден губят девствеността си на 13 или даже едвам на 8 години, до момента в който други изчакват до 30-тия си рожден ден?!

Ако желаете да разберете кои известни персони слагат началото на половия си живот шокиращо рано, и кои избират да запазят първия си път едвам за сватбата - се потопете в галерията ни през днешния ден!
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР