Загубата на Байерн Мюнхен от Вердер Бремен с 0:1 в

...
Загубата на Байерн Мюнхен от Вердер Бремен с 0:1 в
Коментари Харесай

Тухел: Ние сме наясно колко можем да се подобряваме

Загубата на Байерн Мюнхен от Вердер Бремен с 0:1 в неделя е посочила, че тимът има потребност се усъвършенства доста, с цел да остана конкурентен, счита треньорът на отбора Томас Тухел, съобщи Ройтерс.

Загубата на Байерн бе втора за сезона, а за първи път от 65 мача насам отборът пропусна да вкара гол в домашен мач. " Можем да създадем доста неща по-добре ", сподели Тухел на конференцията си преди отсрочения си мач с Унион Берлин в сряда.

" Очакванията ни към равнище на пристрастеност, борбеност и ентуасиацъм остават същите. През 70 минути в мача с Вердер бяхме под равнището, което сами сме си сложили ", сподели експертът.

Байерн е на второ място в класиране и изостава със 7 точки от водача Байер Леверкузен, само че има мач по-малко и може да понижи разликата.
 Матеус упрекна Тухел за неприятните резултати на Байерн
Матеус упрекна Тухел за неприятните резултати на Байерн

Ето детайлности

" Не е елементарно. Ние сме наясно какъв брой можем да се подобряваме. Това е наша задача и моя отговорност ", добави Тухел.

Байерн преследва рекордна 12-а поредна купа и продължава да има най-хубавото нахлуване в шампионата с 52 гола, като таранът Хари Кейн е отбелязал 22 досега в първия си сезон в тима.

" Оставаме под упованията. Искам да видя още веднъж тази пристрастеност и този апетит в отбора ", пожела си треньорът.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР