Загуба в последния кръг от квалификациите на Ролан Гарос, връщане

...
Загуба в последния кръг от квалификациите на Ролан Гарос, връщане
Коментари Харесай

Приказката на аржентинския "пътешественик" на "Ролан Гарос" приключи

Загуба в последния кръг от квалификациите на " Ролан Гарос ", връщане в Барселона, място в последния миг в главната скица на шампионата като благополучен губещ, близо 10-часово пътешестване до Париж с кола и победа в първия кръг след няколко часа...

Това в резюме е част от историята за прекарванията и страстите на тенисиста Марко Трунхелити в последните няколко дни. Аржентинецът написа своята приказка, която завърши през днешния ден със загуба в три сета от Марко Чекинато във втория кръг от втория за годината шампионат от Големия шлем.

Историята на Трунхелити стартира с проваляне на крачка от главната скица на конкуренцията. След това той се завърна в Барселона, където му гостува фамилията му. Те наемат кола, с която да обиколят Испания, която обаче влиза в приложимост с изменена последна точка - в Париж.

По-малко от 24 часа преди първия кръг на " Ролан Гарос " Трунхелити схваща, че ще взе участие в главната скица на шампионата след отказването на Ник Кириос поради травма в лакътя. Аржентинецът е втора запаса, само че първият избор Пранеш Гунешваран към този момент взе участие в друга конкуренция от сериите " Чалънджър " в Виченца.

" Баба ми се къпеше и ѝ споделих: " Добре, отиваме в Париж. " Имаше доста анулирани полети, като най-хубавата опция беше да пътуваме с кола. Не ни лиши доста време да се подготвим. Със сигурност имах потребност от баба си ", описа Трунхелити.

 Приказката на аржентинския
© Reuters

Той, брат му, майка му и баба му изминават дистанцията от малко над 1000 км за близо 10 часа. Трунхелити признава, че най-важното за него по време на пътуването е било да остане душевен спокоен.

" Слушахме обичайната за моя град фолклорна музика. Спирахме на всеки два часа за кафе, тъй като до тогава не знаех, че ще играя. Нямаше потребност да бъда уплашен ", сподели аржентинецът.

Той идва в среднощ във френската столица и има няколко часа, с цел да се приготви за мача против Бърнард Томич. В 10.00 часа локално време двамата излязоха на корта, като Трунхелити записа победа с 6:4, 5:7, 6:4, 6:4.

С представянето си на " Ролан гарос " 28-годишният аржентинец заслужи 79 хиляди евро. Той доближи до втория кръг за трета поредна година.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР