Загуба на време“ – така Десислава Атанасова и Делян Добрев

...
Загуба на време“ – така Десислава Атанасова и Делян Добрев
Коментари Харесай

ГЕРБ не дочакаха края на Съвета по сигурността при Денков за дерогацията, бил загуба на време

„ Загуба на време “ – по този начин Десислава Атанасова и Делян Добрев от ГЕРБ нарекоха Съвета по сигурността при премиера, на излизане от Министерски съвет. Представителите на ГЕРБ не дочакаха края на Съвета.

Срещата беше свикана от Николай Денков поради нежеланието на „ Продължаваме промяната “ да се приключи дерогацията за съветския нефт, макар западните следствия, че тя се нарушава.

„ Стана ясно, че има опция за доставки и отвън Руската федерация. Няма изненада и за нас е загуба на време да стоим на този съвет. Печели се на гърба на българските жители. За нас единственото рационално е Народното събрание да вземе решение за законопроекта ”, уточни ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС.

Според Атанасова Агенция „ Митници ” незадоволително е направлявала доставките на модифицирана продукция.

„ Въпреки че санкционният режим и дерогацията разрешават горива от съветски генезис да се продават единствено в страната и в Украйна, над 50% от създадените горива на „ Лукойл ” са изнасяни в целия свят. Има десетки танкери, които са претоварвани в намерено море и не се знае крайната им дестинация. Това е скандално ”, разяснява и Делян Добрев.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР