Загряването със сол помага да се победят много болести. Сухата

...
Загряването със сол помага да се победят много болести. Сухата
Коментари Харесай

Лечение с гореща морска сол

Загряването със сол оказва помощ да се победят доста заболявания. Сухата топлота ще пристигна на помощ при продължителна хрема или артрит.

Физиологичният компрес ще форсира оздравителния развой при настинки, изключително в случай че е съпроводен от мощна кашлица и възпалено гърло. За оптимален резултат използвайте висококачествена сол като пълноценна морска сол.

Важно е солта да е непреработена и без никакви добавки.

Основното преимущество на този тип сол е съществуването в състава и на огромно количество потребни минерали, някои от които проникват в горните пластове на епидермиса и всмукват непотребната влага.

За да извършите солен компрес, изсипете нужното количество сол в тиган и загрейте на слаб огън до допустима (поносима) температура.

След това изсипете загрятата сол в торбички от марля или тънки детски памучни чорапи.

Нанесете физиологичен компрес върху засегнатата област за 15-20 минути. Не би трябвало да изгаря кожата. Ако компресът е прекомерно парещ, изчакайте няколко минути, с цел да изстине солта. Топлинната обработка може да се повтаря всеки ден.  

За да подобрите успеваемостта на процедурата за стопляне, поддържайте въздуха в стаята топъл, а не изсъхнал.

Използвайте това лекуване за здравословни проблеми като бронхит, синузит, менструални болки, зъбобол, болки в гърба или ушите.

Този способ има своите противопоказания:

гноясал синузит;

възпалени лимфни възли;

температура;

високо кръвно налягане.

Използвате ли стопляне със сол? В кои случаи? Знаят ли вашите близки за този елементарен и ефикасен способ? Не забравяйте да споделите тази информация с тях!

Ще бъде ужасно, в случай че ни последвате и споделите тази публикация с приятелите си и вашето мнение (или опит) в мненията!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР