Загрижен съм, защото сме изправени пред провал в борбата с

...
Загрижен съм, защото сме изправени пред провал в борбата с
Коментари Харесай

Гешев с констатация: Изправени сме пред провал в борбата с престъпността

Загрижен съм, тъй като сме изправени пред неуспех в битката с престъпността и то в народен мащаб. Престъпност, която визира всекидневието на всеки един от нас и слага под въпрос сигурността на българските жители и общество. Последиците от тозва са забележими.Това съобщи основният прокурор Иван Гешев на брифинг.

Всеки един от нас вижда увеличаващата се престъпност с бързи темпове. Ежедневно сме очевидци на войната по пътя, водеща до извънреден огромен брой жертви, на телефонните измами, на битовата престъпност, засягаща от ден на ден живота, здравето и спокойствието на нашите родители; на вълната от опиати, заливаща българските учебни заведения, сподели още Гешев.

Той уточни казуса с миграционния напън, който по думите му непрестанно пораства - незаконните мигранти са на всички места, съобщи основният прокурор.

Изправени сме пред война, която се води покрай нашите граници и сме пред прага на тежка икономическа и обществена рецесия при наближаваща зима. Ние, които работим за страната и в името на хората сме задължени да подсигуряваме сигурността им. Това е напълно в нашите благоприятни условия, само че незабавно би трябвало да възстановим естественото взаимоотношение и разговор сред институциите, добави обвинител номер 1.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР