Заговорниците на торите, които се надяват да свалят Риши Сунак,

...
Заговорниците на торите, които се надяват да свалят Риши Сунак,
Коментари Харесай

Заговорниците на торите гледат на междинните избори като на следващата възможност да ударят Риши Сунак

Заговорниците на торите, които се надяват да смъкват Риши Сунак, гледат на междинните избори идващия месец като на идната си опция да ударят престижа му.

Загубите в Уелингбъроу и Кингсууд - изключително в случай че са съпроводени от скок в поддръжката за Реформаторската партия - биха довели до по-нататъшно злощастие за обсадения министър председател.

Хлабаво проведена група от недоволни тори търсят да заменят Г-н Сунак, като множеството гледат или на бизнес секретаря Кеми Баденок, или на някогашния министър на вътрешните работи Суела Браверман да го заместят. Междувременно Реформата, някогашна Партия за Брекзит, получава поддръжка от дясната част от членовете на партията - доста от които се надяват на трагично завръщане на Найджъл Фараж.

Един изтъкнат съзаклятник сподели пред този вестник, че междинните избори идващия месец се преглеждат като идващите „ огромни събития “, при които неуспехът може да тласне премиера по-близо до събаряне. Екипът на господин Сунак ще огледа към бюджета за март, н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР