Заговорът срещу мен е като нападението на Япония срещу Пърл

...
Заговорът срещу мен е като нападението на Япония срещу Пърл
Коментари Харесай

Карлос Гон проговори: Заговорът срещу мен е като нападението срещу Пърл Харбър

Заговорът против мен е като нападението на Япония против Пърл Харбър през Втората международна война. Това извънредно провокативно съпоставяне направи някогашният началник на " Нисан " Карлос Гон, който даде конференция след бягството си в Ливан от Япония , написа " Гардиън ".
 Адвокатите на Гон с обвиняване към Nissan
Адвокатите на Гон с обвиняване към Nissan

Автомобилният тръст е водил предубедено следствие

По време на дълга конференция Гон съобщи, че приятелите му са го питали по какъв начин не е забелязал , че всичко е било авансово нагласено против него, в това число отстраняването му и повдигането на обвиняванията. Той им припомнил по какъв начин японските Военновъздушни сили са изненадали американците през 1941 година

" Гардиън " разяснява, че изказването на Гон евентуално ще вбеси японците.

Брутално бях изваден от моя свят, оплака се при започване на конференцията, по време на която той нападателно атакува " Нисан " и японската правосъдна система.
 Япония издаде заповед за арест на брачната половинка на Карлос Гон
Япония издаде заповед за арест на брачната половинка на Карлос Гон

Карол Гон е упреквана в лъжесвидетелстване

Както можете да си визиите, през днешния ден е доста значим ден за мен , означи Карлос Гон.

Гон възнегодува от японската правосъдна система, като разясни, че е бил разпитван по 8 часа дневно без юрист и без да знае какви доказателства е имало против него.

Невъзможно е да се изрази дълбочината на моята загуба, продължи някогашният началник на " Нисан " и се оплака, че проверяващите са го заплашвали, че в случай че не признае, нещата ще станат по-лоши. Той не е поддържал контакт със фамилията си с изключение на посредством писма.
 Гон избягал с трен стрела в Япония
Гон избягал с трен стрела в Япония

Японското държавно управление разгласи, че към момента проверява по какъв начин е съумял Гон да преодолее прецизните ограничения

Чувството за безизходност беше надълбоко , добави той.

Според него задържането му е било в прорез със стандартите на Организация на обединените нации.

Гон съобщи, че няма да разкрие проекта си за бягство от Япония, само че акцентира, че е почтен и че обвиняванията в никакъв случай не е трябвало да бъдат повдигани.

Карлос Гон не пожали и японските медии. По думите му безоснователните медийни офанзиви са били проведени от японските управляващи.

Обвиненията са безпочвени, отбрани се Карлос Гон и атакува " безскрупулни, отмъстителни лица " от " Нисан " и адвокатската фирма Latham and Watkins за обвиняванията против него.
 Интерпол със заповед за арест на Карлос Гон
Интерпол със заповед за арест на Карлос Гон

Източник посочи пред " Ройтерс ", че през днешния ден Интерпол е издал алена бюлетина за задържането на Гон

Не съм над закона, само че нямах различен избор с изключение на да избягам от Япония поради японската правосъдна система, при която 99% от делата приключват с присъда. Решението да избягам е най-трудното в живота ми. Обвиненията против мен са безпочвени и нямах различен избор с изключение на да защитя себе си и фамилията си, изясни той.

След гневна отбрана Гон разкри теорията за какво е бил задържан . Заговорът против него бил проведен поради спада на представянето на " Нисан " при започване на 2017 година Той упрекна някогашния началник на компанията Хирото Саикава. Гон изясни, че има огромно неодобрение в Япония за връзките на " Нисан " с " Рено ", които дават на френския производител въздействие над японската компания.

Той твърди, че " Нисан " е губил по 40 милиона $ дневно от ареста му през 2018 година
 Турция арестува водачи поради бягството на Карлос Гон през Истанбул
Турция арестува водачи поради бягството на Карлос Гон през Истанбул

Представителят разясни, че измежду арестуваните има двама чиновници на летище и един служащ

За страдание нямаше доверие в партньорството. Някои от " Нисан " заключиха, че единственият метод да се отърват от въздействието на " Рено " в " Нисан " е да ме отстранен , и те бяха прави, продължи той.

Саикава, по думите му, е част от заговора. Той уточни и други имена. Според него японското държавно управление е забъркано в този скрит план против него.

Гон отиде още по-далеч, откакто разгласи, че вложители в " Нисан " и " Рено " също са жертва на конспирацията против него.

Той е уверен, че казусът против него е политически.

Невинен съм по всички обвинявания . Мога да го потвърдя още в този момент, защото имам документите, разгласи Карлос Гон.
 Карлос Гон е пъзльо, пишат японски вестници
Карлос Гон е пъзльо, пишат японски вестници

" Бягството е мекушав акт, който осмива правосъдната система на Япония

Гон, който очакваше правосъден развой в Япония през април по обвинявания в укриване на приходи и други финансови злоупотреби, избяга от домашния си арест и в този момент е в Бейрут.

Бизнесменът има френско, ливанско и бразилско поданство. Гон беше задържан в Токио през ноември 2018 година и против него бяха повдигнати четири обвинявания.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР